طريقه عمل كحك ناعم
المقادير
كيلو طحين رقم واحد
٦٠٠جرام ثمن
ذره ملح
٢٥٠جرام ميه
ملعقه كبيره سكر
ملعقه صغيره خميره
للحشوه تمر. اوملبن . اومكسرات اوساده ع حسب الرغبه
الطريقه
يقدح الثمن واضيفه ع الطحين يبث كويس جدا ويترك ليبرد تماما
بحضر الميه اضيف الخميره والسكر وذره الملح ويترك يخمر
ويضيف ع الكحك البارد ويعجن بااطراف الاصابع مانعجن زياده ويقطع ويترك ١٠ دقايق واكون مجهزه الفرن مسبقا ع حراره ٢٠٠ويخبز لمده ١٥دقيقه يكون لونه دهبى ويبرك ويقدم ويزين بسكر بودر او بدون والف هنا تحياتى مطبخ ام محمد
المقادير
كيلو طحين رقم واحد
٦٠٠جرام ثمن
ذره ملح
٢٥٠جرام ميه
ملعقه كبيره سكر
ملعقه صغيره خميره
للحشوه تمر. اوملبن . اومكسرات اوساده ع حسب الرغبه
الطريقه
يقدح الثمن واضيفه ع الطحين يبث كويس جدا ويترك ليبرد تماما
بحضر الميه اضيف الخميره والسكر وذره الملح ويترك يخمر
ويضيف ع الكحك البارد ويعجن بااطراف الاصابع مانعجن زياده ويقطع ويترك ١٠ دقايق واكون مجهزه الفرن مسبقا ع حراره ٢٠٠ويخبز لمده ١٥دقيقه يكون لونه دهبى ويبرك ويقدم ويزين بسكر بودر او بدون والف هنا تحياتى مطبخ ام محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق