إكسر الشاى والقهوة بالإضافات . مبدأيا لازم تبقى عارف شئ مهم جدا إن الشاى الأخضر و الأحمر نفس النبات الفرق بس فى طريقة تحضير المحصول يعنى فى الأخضر بيجففوه مباشرة بعد الحصاد أما الأحمر فيتم عمل تخمير للمحصول عشان يقللو شوية من طعمه القابض اللى الناس
بتقول عليه طعمه مررر . جميل لازم تبقى عارف ان المواد اللى بتضيع فى عملية التخمير دى مهمة جدا للجسم دى اللى بتحرق الدهون و بتقوى الغدة الكظرية وبتمنع التوتر و القلق . وعامة عشان الشاى الأحمر أو الأسود بيعمل توتر وقلق وكذلك القهوة فلذلك كل العالم بيحبو يشربو الشاى والقهوة بإضافات عشان تفوق بدون توتر . مثال : ١- النمسا إضافة التورين ودا حمض امينى بيطلع من المحار على الكافيين عشان القلب يهدى ومحصلش خفقان من الكافيين زى مابيحصل فى الباورهورس و الريدبول بيضيفو التورين . ٢- إيران و الخليج بيضيفو الزعفران للشاى دا بقا مشروب الملوك دا أستاذ الصحة والمناعة ومنع العجز . ٣- لبنان الزعتر و الشاى دا بقا رهيب للإرتجاع . ٤- مصر النعناع والشاى مريح للجهاز الهضمى . ٥- فلسطين المريمية والشاى عطرى وطعمه جميل وبيزود الخصوبة . ٦- سيرلانكا الورد وماء الورد والشاى تشرب وتعالج الإكتئاب . ٧- اندونسيا وماليزيا القهوة وفطر الريشى عشان تهدى وايدك متترعش بعد شربها . ٩- دول الخليج القهوة العربى الخضرا بالهيل رائع للمناعة . ١٠- تركيا والتحويجة الكاملة اللى فيها كل خيرات ربنا من هيل و قرنفل عشان تطلع القهوة التركى الرائعة اللى بتدر البول و بتنضف الكلى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق