فوايد السي فود والاسماك البحريه بااقل سعر حرارري الاسماك من اشهي الاكلات في الرجيم لانها تحتوي علي قيمه عذائيه عاليه بااقل سعر حراري واليوم مع الشيف بوسي هانحضر طاجن السبيط وشوربه سي فود بااقل سعر حراري المقادير ن كيلو سبيط بلدي او كاليماري نقسمه قسمين قسم للشوربه وقسم الطاجن ونص كيلو جمبري جامبو ومعجون كابوربيا وكرفس وتوم وبهارات اولا شوربه السي فود نقوم بوضع الجمبري المقشر والسبيط في التتبيله بصل وتوم وبهارات وكرفس في معلقه زيت ذره علي النار وبعد ذلك ندعمهم بالمياه السخنه حتي تمام السوي وبعد ذلك نضع اصابع الكابوريا ونغلق النار ونضيف نص كوب كريمه طهي وبعد ذلك نشوح معلقه دقيق في معلقه زيت واحده وننزل بنص كوب لبن خالي الدسم عليها وننزل بيه علي الشوربه وهكذا اصبحت الشوربه جاهزه للتقديم يااقل سعر حراري ثانيا طاجن السبيط نص كليو سبيط متبل بالبهارات والكرفس والتوم بصله مشوحه علي النار في معلقه زيت ذره وننزل بعصير الطماطم عليها حتي تمام السوي وبعد ذلك نضع السبيط في الطاجن مع الطماطم والكرفس والكثبره الخضره في الفرن وبالهنا والشفا احبائي ومتابعي الشيف بوسي اتمني ينال اعاجبكم
اكثر المقالات قراءة هذا الاسبوع
-
دخل مدرس اللغة العربية ليجد السبوره مكتوب عليها "أستاذ محمد أنا بحبك "قوى قوى قوى نظر إلى الجملة وصمت وكان الفصل غير منتظم ...
-
أستغاث مواطن مصري مقيم بالسعوديه الاسم نادي عبد الصادق احمد حسين الجعفري من محافظه سوهاج مركز ساقلتة قريه الجلاويه نجع الجعفرة استغاثه...
اعلان ممول

فوائد السي فود - الشيف بوسي مرسى
فوايد السي فود والاسماك البحريه بااقل سعر حرارري الاسماك من اشهي الاكلات في الرجيم لانها تحتوي علي قيمه عذائيه عاليه بااقل سعر حراري واليوم مع الشيف بوسي هانحضر طاجن السبيط وشوربه سي فود بااقل سعر حراري المقادير ن كيلو سبيط بلدي او كاليماري نقسمه قسمين قسم للشوربه وقسم الطاجن ونص كيلو جمبري جامبو ومعجون كابوربيا وكرفس وتوم وبهارات اولا شوربه السي فود نقوم بوضع الجمبري المقشر والسبيط في التتبيله بصل وتوم وبهارات وكرفس في معلقه زيت ذره علي النار وبعد ذلك ندعمهم بالمياه السخنه حتي تمام السوي وبعد ذلك نضع اصابع الكابوريا ونغلق النار ونضيف نص كوب كريمه طهي وبعد ذلك نشوح معلقه دقيق في معلقه زيت واحده وننزل بنص كوب لبن خالي الدسم عليها وننزل بيه علي الشوربه وهكذا اصبحت الشوربه جاهزه للتقديم يااقل سعر حراري ثانيا طاجن السبيط نص كليو سبيط متبل بالبهارات والكرفس والتوم بصله مشوحه علي النار في معلقه زيت ذره وننزل بعصير الطماطم عليها حتي تمام السوي وبعد ذلك نضع السبيط في الطاجن مع الطماطم والكرفس والكثبره الخضره في الفرن وبالهنا والشفا احبائي ومتابعي الشيف بوسي اتمني ينال اعاجبكم
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
...

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق