استكمال الاستغناء عن الدقيق الابيض بالشوفان في الحلويات معاكم اليوم هانبدل الدقيق الابيض في كيك التايجر بالشوفان مقادير الوصفه
عباره عن 2كوب شوفان
2بيضه
كوب زبادي
واقل من ربع كوب لبن
ومعلقتين شوكولاه دارك
ومعلقه نشا فانليا
ونص باكت بودر
وربع كوب سكر
وربع كوب زيت ذره
الطريقه نضع البيض مع الزبادي مع اللبن مع الفانليا مع معلقه خل صغيره مع السكر مع الزيت في الخلاط حتي يصبح مزيج وبعد ذلك نضع دقيق الشوفان مع البودر مع معلقه النشا مع الشكولاه الدارك ونخلطهم مع بعض في المضرب الكهربائي لمده 10 دقائق ونكون محضرين قالب الكيك المخصص ونسكب فيه كل المكونات ونضعها في الفرن علي درجه حراره هاديه ملحوظه هامه عدم فتح الفرن علي الكيك الا بعد 45 دقيقه لتفادي هبوط الكيك وبالهنا والشفا احبائي ومتابعيني الشيف بوسي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق